Programma

Vanaf 12 uur is grote zaal doorlopend toegankelijk en gevuld met diverse stands. Ook het terras is geopend voor het buiten koken op de BBQ en Green Egg.

Om 13.30 wordt de eerste workshop verzorgd in een aparte zaal. De tweede workshop start om 15.00 uur. Voor deze workshops zijn aparte toegangsbewijzen nodig.

Bij Thijs en Frans Muthert verzorgen een compleet assortiment whisky, onderscheidend van elkaar. Michael Reich neemt als Whisky Druid zijn eigen aanbod whisky mee. Van Wees completeert het aanbod met alle overige gedistilleerd, cognac, armagnac, rum, calvados, grappa en nog meer….

Gedurende de festivalmidag verzorgen de koks van Het Boschhuis “live cooking”, een aanbod van kleine gerechtjes die tegen kleine prijsjes goed smaken bij een mooi drankje.

Voor de liefhebber laat Danish Cigars zijn aanbod zien. De sigaren zijn te koop en op het buitenterras kunnen de sigaren worden uitgeprobeerd.

Gedurende de dag kunt u tegen een kleine vergoeding genieten van raw chocolate bonbons van Dhana. En misschien leuk om een zakje bijzondere bonbons mee te nemen naar huis?

In het midden van de grote zaal staan diverse zithoekjes, om even uit te rusten, een hapje te eten of met bekenden een dram te proeven.